Ügyfélelégedettségi kérdőív

Tisztelt Vásárlónk!

Az Újház elsődleges küldetése, hogy széles építőanyag-választékával és magasfokú szakértelmével megkönnyítse partnerei építőanyag-beszerzését, illetve lakás- vagy házfelújítási, építkezési munkálatait.

Szolgáltatásaink fejlesztése érdekében szeretnénk partnereink elvárásait, véleményét megismerni, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani számukra a jövőben is. Ennek érdekében egy webes kérdőív kérdéseinek megválaszolására invitáljuk Önt, amelyet az Ipsos Piackutató Zrt. szakembereinek támogatásával állítottunk össze.

Kérdőívünk az alábbi linkre kattintva érhető el:

A kérdőív teljes kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe. Kérjünk, vegye figyelembe, hogy amennyiben megszakítja a kitöltést, a link ismételt lekattintásával a kérdéssor elejéről indulva tudja ismételten rögzíteni válaszait, ezért érdemes egyszerre megválaszolni a kérdéseket.

A kutatásban való részvétel önkéntes. A kitöltők által rendelkezésre bocsátott adatokat az adatvédelmi törvény szigorú betartásával, bizalmasan, azonosítók nélkül kezeljük és összesítjük, majd az Ipsos Piackutató Zrt. szakembereinek bevonásával, anonim módon, statisztikai módszerekkel dolgozzuk fel.

A kérdőív kitöltésének határideje: 2022. december 16.

Kutatásunkban való részvételét és együttműködését ezúton is köszönjük!

 

Üdvözlettel,

Az Újház csapata