Cégtörténet
Egy jó terv pénzt spórol

1997-ben egy szekszárdi házaspár úgy döntött, hogy az életét még egy közös dologgal összeköti. Közös, családi vállalkozást indítanak. Szablár Klára és Czank Géza így indította el anno, a mára már régiószinten ismert, és kedvelt építőipari vállalkozást. Így született az Sz+C Stúdió Kft. A küldetés az volt, hogy az építkezés, és vásárlás során történő bonyodalmaktól megkíméljék a helyieket. Így született a szlogen: Velünk gyerekjáték az építkezés!

Mindez egy parányi kis belvárosi irodában indult. És évek kitartó, lelkiismeretes munkájával sikerült egy nagyobb helyre költözni. Így költöztek a mostani címre, a Tartsay utca 30-ba.

Pozitív vélemények

Ahogy telt-múlt az idő, a sok boldog vevő szájról szájra adta a hírt, hogy itt tényleg akarnak, és tudnak segíteni az építkezésben. A sok pozitív vélemény és ügyfélélmények mára fizikai bizonyítéka is van.

Obsitos udvarral gazdagodik a város

Az egyre bővülő csapat munkájának köszönhetően mára 10 000 m2-es telephelyen fogadják a régi törzsvásárlókat, és újabbnál újabb építkezni vágyókat.

Garancia a minőségi munka

2012 óta egy műanyag, fa, és fémnagykereskedelmi telephellyel, a Metallo-Ponttal is kiszolgálják a szakemberek, és barkácsolók igényeit. Az országban egyedülálló színesfém választékkal, 8500 négyzetméteren, a Palánki úton.

SZ + C Stúdió Kft.

Sőt, 2014-ben megnyílt a régió legexkluzívabb fürdőszoba szalonja is a Tartsay utcai. Csak a fürdőszobaszalon 600 négyzetméteren, több százezer termékkel várja az ügyfeleket. Legyen szó akár a dubaji luxushotelek extra szaniterei, vagy a lakosságnak könnyen elérhető hagyományos, és design cikkekről.

A házaspár ugyan már 60 év feletti, mégis, minden nap szívvel és lélekkel dolgoznak azon, hogy a kollégák, vevők, és érdeklődők boldog központja legyen az Sz+C Stúdió Kft. A cég ma 28 embernek ad munkát, az alapító gyerekeik, sőt, néha még az unokák is a cég munkáját segítik.