Ismét elnyertük a Családbarát Munkahely címet

márc 29, 2023 | Hírek

Örömmel számolunk be arról, hogy az Sz+C Stúdió kft. elnyerte a Családbarát Munkahely címet.

A minősítést olyan vállalatok kaphatják meg, akik hangsúlyt helyeznek a magánélet és a munka összehangolására, sokoldalú intézkedéseikkel támogatják a dolgozók számára legkedvezőbb munkafeltételeket, növelve a dolgozói elégedettséget. Nem újkeletű a cégfilozófiánk, hogy a legfőbb kincsünk a humán erőforrás, a sikert csak közösen a csapatunkkal érhetjük el, és az értékes munkaerő megtartását pedig számos módon támogathatjuk, a működés számos szintjén segítjük elő. 26 éve már, hogy biztonságos, stabil és hosszú távú munkahelyet biztosítunk minden dolgozónknak, ezzel pedig tervezhető jövőt és nyugodt körülményeket a családjaik számára.Bővítettük a foglalkoztatási lehetőségeinket, így részmunkaidőben és – munkakörtől függően – kötetlen időbeosztással is lehet nálunk dolgozni. Lehetőség van hibrid munkavégzésre, illetve támogatjuk a home officet is.

Figyelmet fordítunk a megváltozott munkaképességűek alkalmazására is, nyáron diákmunka lehetőség esetén elsőbbséget biztosítunk a munkatársaink családjában lévő iskolásoknak.Tudatosan törekszünk arra, maximálisan biztosítsuk a dolgozóinknak a legjobb szolgáltatásokat. Mindenki számára elérhető az ingyenes orvosi szűrővizsgálat laborral évente, és a minden napra jutó ajándék C-vitamin. Tanácsadással, stresszkezelő és kommunikációs tréningekkel biztosítjuk a kiegyensúlyozott hosszú távú munkavégzést, rendelkezésre áll life coach, pszichológus.Gyermekeseknek minden évben Mikulás Ünnepélyt szervezünk, és egy hetes – térítésmentes –  nyári tábort is, ahol a gyerekek sakk oktatáson, gyermek jógán és kézműves – kreatív foglakozáson vesznek részt, nagy érdeklődés övezi a tavaszi szünetben, 5 éven felettiek számára tartandó festős workshopot is.

Dolgozóink munkaidőben heti rendszerességgel részt vehetnek jóga foglalkozáson helyben, valamint a pihenősarokban Bemer matrac és Jade köves masszázságy is rendelkezésükre áll. Támogatást adunk szemüvegre irodai dolgozóink számára. A közösség szerepét nagyra értékeljük, minden évkezdetkor játékos csoportos vacsorákat szervezünk, melyen a tulajdonosok minden egyes csoporttal együtt töltenek egy -egy kellemes estét.  Évente legalább egy alkalommal Családi Napot, csapatépítő kirándulást szervezünk dolgozóinknak, nyáron pedig teljes hétvégére családosan is a cégünk vendégei, ahol csapatjátékokkal, vetélkedővel, strandolással töltődhetnek fel a fárasztó hétköznapok után.

Otthonteremtési terveik esetén kedvezményes feltételekkel biztosítjuk számukra a szükséges építőanyagokat, és a cégünk szolgáltatásait: fuvar, munkagépek, de akár a munkaerőt is. Névnapokon ajándékutalvánnyal kedveskedünk a dolgozóknak, a hölgy dolgozóink Nőnapon pedig több ajándékban is részesülnek évről évre. Egyéb jeles alkalmakkor – például házasságkötés vagy gyermek születése – munkatársainkat megajándékozzuk, az iskolás korúak szüleit pedig évente iskolakezdés előtt támogatjuk. A váratlan negatív események esetén pedig készpénzes juttatásban részesítjük munkatársainkat. Jutalmazzuk továbbá törzsgárda dolgozóinkat, céges eseményeinkre rendszeresen meghívjuk nyugdíjba vonult egykori- és GYES-en lévő dolgozóinkat.

Minden év végén elismerésre és jutalmazásra kerül pl. az Év Dolgozója is,akit a kollégák maguk közül választanak ki. Több éve munkaviszonyban lévő kollégáinkat fentieken túl, több módon is: pl. ajándék szabadnappal, dolgozói életbiztosítéki szerződéssel elismerjük. Az összetartást szintén tükrözi, hogy dolgozóink szabadidejükben saját szervezésben közösen sportolnak, az egyes részlegeink rendszeresen külön-külön is csapatépítő túrán, programokon vesznek részt. Köszönhetően üzletpolitikánknak, a régió egyik kedvenc munkahelye vagyunk,  folyamatos fejlődésünknek köszönhetően az álláshirdetéseink népszerűek, azokra sokszoros túljelentkezés a jellemző.

A dolgozói lojalitás magas, elkötelezettségük erős a vállalat iránt, a fluktuáció minimális, cégcsoportunkban több mint 50 dolgozó üdvözli a családbarát intézkedéseket, és örömmel él a nem minden napi lehetőségekkel. Kollégáink értékelik az erőfeszítéseinket, és büszkék minden egyes, birtokunkban lévő elnyert díjra. Számos korábbi erkölcsi elismerésünk után, az újabb Családbarát Munkahely cím ismételt elnyerése – melyet két évig használhatunk – megerősített bennünket abban, hogy ezen az úton kell tovább haladni, és a jövőben is a rendelkezésünkre álló eszközökkel a munka és magánélet egyensúlyának megteremtésére és fenntartására fogunk törekedni.