GINOP-6.1.6-17

GINOP-6.1.6-17

 

Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára (GINOP-6.1.6-17)

Támogatás mértéke: 100 %

Cégünk a meglévő munkaerő fejlesztésében látja az erős piaci pozíciójának fenntartását, melyhez a jelen projekt keretében megvalósuló képzéseket elengedhetetlennek tartotta. Az oktatásokon valamennyi alkalmazott részt vett. Rövidtávon ugyan nem tervezett a létszámbővítés, két fő tanulószerződéssel való foglalkoztatását viszont vállalta a cég a fenntartási időszak végéig. A munkavállalók részéről felmérés alapján a kommunikációs és konfliktus kezelési ismereteket, technikákat nyújtó képzés iránt született igény, illetve a szellemi foglalkozásúak esetében a vállalatirányítási rendszer használatának elsajátítására.

A cég három képzést valósított meg a projekt keretében:

  • Coach szemléletű vezetés c. tanfolyam a vezetői készségek fejlesztésére
  • Szervezeti kommunikáció c. alkalmazotti tréning a közvetlen kommunikációs technikák elsajátítására
  • Asztalosipari szerelő c. OKJ képzés.

A vezetői képzés a coach szemléletű vezetésre irányul, melynek a személyes hatékonyság növelése, valamint a probléma megoldási és a kommunikációs készség fejlesztése a fő célja.

Az alkalmazotti képzés segít javítani a konfliktusmegoldó és az együttműködési készségük, a problémamegoldásuk és a rendszerben való gondolkodásmódjuk. E képzések eredményeképpen az alkalmazottak hatékonyabban tudják ellátni a rájuk bízott feladatokat, a vezetők pedig más szemlélettel állhatnak a problémákhoz. Ezáltal nő a munkavállalók foglalkoztathatósága, hatékonyabbá válik a vállalkozás működése, ami piaci előnyt fog jelenteni a konkurenciával szemben. Az OKJ képzésen két asztalos végzettségű alkalmazott vett részt, akik így anyagismereti és gyakorlati tudásukat is növelni tudják.

 

Projekt befejezési dátuma: 2020.05.31