Szerelőcsarnok kialakítása

A projekt az Új Széchenyi Terv Dél-Dunántúli Regionális Operatív Program által közzétett “Telephelyfejlesztés” DDOP-1.1.1/D-11) című pályázati konstrukció keretében valósul meg az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával. A projekt összköltségvetése 107,5 millió Forint.

Szerelőcsarnok kialakítása

Az Sz+C Stúdió Kft. jelentős minőségtudattal és tapasztalattal rendelkező vállalkozás. Fennállása óta a cég folyamatos fejlesztésekkel és ehhez kapcsolt létszámbővítéssel, dinamikusan fejlődve az építőanyag-kereskedelmi tevékenységből kiindulva az építőipari termelés, majd az építőipari gyártás irányába tolta el tevékenységét. A cég innovatív megújulásával mindeddig meg tudta őrizni dinamizmusát és növekedni tudott mind termelését, mind létszámát tekintve. A jövő biztonsága, kiszámítható tervezése és a 26 fős dolgozói létszám stabil megtartása érdekében kitörési pontot jelent a megújuló energiák területén jelentkező innovatív termelési lehetőségekbe való bekapcsolódás.

A projekt keretein belül egy napkollektorok gyártását célzó összeszerelő üzem fog megépülni. Az építményen belül a napkollektor egységek összeszerelése mellett a faipari gépek munkába állításával lehetővé válik az egyszerű faipari termékek gyártásával kezelt gipszkarton lécek, lambériák és különböző fa-élvédő lécek készítése is. Beüzemelésre kerül egy áztatógép, egy kombinált gyalugép is, egy körfűrész és egy elszívó berendezés is. A beruházás hatására új munkahelyek jönnek létre, statisztikai létszámunk négy fővel fog emelkedni. A csarnok a már meglévő épületünkhöz kapcsolódóan, de leválasztott légtérrel kerül kialakításra. A projekt részét képezi a létesítményt kiszolgáló csapadékvíz ellátó rendszer megépítése, mely kiváltja az építendő építmény helyén lévő csapadék csatornát is.

A projekt érinti az SZ+C Stúdió Kft Szekszárd, Tartsay utca 30- alatti telephelyét, valamint a Szekszárd, Palánki út 12 sz alatt újonnan létesített telephelyet is.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A támogatási konstrukcióról, valamint az egyéb Európai Uniós finanszírozású projektekről bővebben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján olvashatnak.
nfu