Laminált padló, parketta

Czank Szilárd

üzletágvezető

Az otthon egyik legfontosabb dísze a padló.

Átfogóan, mind a 4 típusú padlót forgalmazzuk:

Laminált padló

A legnépszerűbb parketta otthonra.

Vinyl

A jövő alapja.

Természetes fapadló

Valódi fapadlókkal kapcsolatban ITT talál több információt.

Kőburkolat

Ezekről IDE KATTINTVA érhető el több információ.

Laminált padlók

Világos, famintázatú, modern, antikolt, sötét, elegáns, rusztikus, nagy igénybevételnek kitett?

Az újHÁZ Centrum kínálatában mindenre megtalálja a megoldást!

A legújabb és legkorszerűbb laminált padlókat ajánljuk az Ön figyelmébe:

  • Akár intenzív felhasználásra (bejárat, lépcsőház, folyosó) és fokozott közületi felhasználásra (nagyobb irodák, osztálytermek, ügyfélszolgálat).
  • Akár normál igénybevételre: nappaliba, étkezőbe, hálószobába, vendégszobába

Ismeri ezeket a problémákat?

Ha ön látott már egyet, s mást, ezek a padlógondok talán nem ismeretlenek Önnek…

Megoldva! Olyan új illeszkedési technológiájú lapokat forgalmazunk, ahol ez biztosan nem lesz probléma. Erősebb igénybevétel esetén is tökéletesen kapcsolódnak.

Azok a lapok, melyek az 5G jelölést hordozzák a csomagolásukon, különösen ütés és nyomásállóak. Akár pontszerű,akár felületi nyomásról van szó, vagy csak nagy a leeső tárgyak veszélye, mindenképpen érdemes e mellett letenni a voksunkat.

Ellenáll az intenzív napsugárzásnak úgy, hogy sem a színe, sem pedig a felületének minősége nem változik meg.

Hiába hasonlít egy famintás laminált lap megszólalásig a parkettára, azért az anyag hitelessége nem csak a látványban, hanem a tapintásban is rejlik. Nálunk valódi, texturált laminált lapokat talál. Ha a struktúrált felületű lapok közül választunk, garantálhatjuk magunknak, hogy a felület még hitelesebb adja a természetes fa érzetét, mert az erezetet finom felületi bordázással az eredetitől szinte megkülönböztethetetlenné tették.

Ma már nem lehetetlen, ha lakásunkban egy időben szeretnénk a padlófűtés, és a laminált burkolatok melegségét élvezni. Csak arra kell ügyelnünk, hogy a csomagoláson is fel legyen tüntetve a logó, mely a burkolólapok alkalmasságát jelölik. Ha padlófűtést és a laminált burkolatot szeretnénk kombinálni, nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a hatékony hőátadás érdekében burkolat alá kerülő lépéshangszigetelő lapok is külön erre a célra alkalmasnak kell, hogy legyenek.

Érdemes az égéskésleltetett felületek mellett döntenünk, pl olyan helységeknél, ahol forró dolgok eshetnek a földre, mint pl. konyha, vagy speciális műhelyek. Persze ha magunk is dohányosok.

Referenciáink

Mi mindegyikkel szemben felkészültünk!

Ön így nyugodt szívvel választhat, és mi Ön mellett vagyunk ebben. Amit itt választ, azon biztosan elégedetten jár majd.

Akár otthoni, akár közösségi, akár üzleti térbe, fokozottabb felhasználásra keres padlót, nálunk megtalálja az Önnek tökéletest.

Mi mindegyikkel szemben felkészültünk!

Ön így nyugodt szívvel választhat, és mi Ön mellett vagyunk ebben. Amit itt választ, azon biztosan elégedetten jár majd.

Akár otthoni, akár közösségi, akár üzleti térbe, fokozottabb felhasználásra keres padlót, nálunk megtalálja az Önnek tökéletest.