Ön háztulajdonos?

Itt van, hogyan tehet szert
1 672 213 Ft
-ra!

Belegondolt már, hogy miért kell folyton számlákat fizetni? Jönnek a csekkek minden hónapban, és olyan, mintha ez a pénz elfolyna a semmibe?

Mit szólna, ha jelentősen lefaraghatna a rezsijéből egy biztonságos és jogtiszta módszer segítségével?

Sőt, még a környezetét is jobban óvhatja...

Talán ön is azon sokak közé tartozik, akinek házán rossz, vagy egyáltalán nincs szigetelés. Ez pedig oda vezet, hogy télen rengeteg hő távozik a falakon keresztül. A lakás kihűl, és többet kell fűteni. A több fűtés minden egyes hónapban magasabb számlákat produkál.
Van az ön otthonában klíma? Amennyiben igen, úgy kiváló szigetelés hiányában nyáron is fölöslegesen költ, hisz azért kell annyit hűteni a lakást, mert a falakon keresztül hőség árad be a lakásba. Ezt úgy könnyű elképzelni, hogy nyáron a nyilakon a kellemes hűvös szivárog ki.
Ez rengeteg energia, amit fölöslegesen használunk. Tovább tart befűtenie, tovább tart lehűtenie a házát. Többet kell fizetnie minden egyes hónapban. Sőt, rendkívül megterheli a környezetet is… De ennek nem kell így lennie!

Akár 1,6 millió forinttal több maradhat a zsebében, már 20 éven belül!

Hogyan?

Röviden: úgy, hogy megoldja lakása profi hőszigetelését.

Ehhez segítségként az Sz+C Studió Kft.-t ajánljuk. Mivel ez valóban egy rendkívül fontos ügy, így államilag támogatott hitelt is kaphat erre a munkára. Ez azt jelenti, hogy 0% THM-mel, és minimális önrésszel már most megcsináltathatja a háza hőszigetelését. Még akkor is, ha nincs többszázezer forintja ezt a folyamatot elkezdeni.

Mi pedig minden lépésben segítünk.

Hogyan jön ki az 1,6 millió forintos megtakarítás?

Egyes források szerint akár 40%-ot is spórolhat a fűtés-hűtés számláin, ha megfelelő hőszigetelő rendszerrel rendelkezik. Számoljunk… Legyünk a 40%-os pletykáknál konzervatívabbak, és számoljunk kevesebbel. Például 30%-kal… Egy közepes méretű (pl. 200 négyzetméteres homlokzatú) ház esetén a fűtés számla 35 000 Ft körül mozog. Ez csak a fűtés. A fűtési szezon szeptember 15-től május 15-ig tart. 8 hónap alatt tehát ez a ház 280 000 Ft-ot költ fűtésre. 20 év esetén a fűtésszámla 5 600 000 Ft. Csak a fűtés egy közepes méretű háznál 6 millió forint körül mozog!
Ha KIZÁRÓLAG a fűtést számoljuk, és konzervatívabb (30%-os) megtakarítási százalékkal számolunk, az 1 680 000 Ft-ot jelent önnek, amely a zsebében marad. Az ön pénze profi hőszigetelési rendszer nélkül mindenképpen a kukában landol. És sajnos még többet is kell várnia, mire lakása a megfelelő hőmérsékletű lesz. Önnek mennyit kell dolgoznia ennyi pénzért?

Inkább másra szánná ezt a pénzt, mint fölösleges költségre?

A profi burkolatok tovább bírják, mint 20 év!

A klímaköltségeket még csak nem is számoltuk!

Ez azt jelenti, hogy a való életben jóval több maradhat az ön zsebében, mint 1 680 000 Ft.

Hogyan valósulhat meg ez Önnél gyorsan?

Ennek a legrövidebb útja a következő. Cégünk kiemelt szakértői személyre szabott tanácsokat, és szigetelőanyag típust tudnak ajánlani Önnek, valódi kalkulációkkal. Amennyiben szeretné igénybe venni, adja meg a nevét, és telefonszámát itt, mi pedig felhívjuk önt, amilyen hamar lehetséges.
A megbízhatóság kedvéért e-mail címére is küldünk megerősítést a beszélgetésről. Sőt, ha bármilyen más építőanyagra, vagy felújítással kapcsolatos anyagra van szüksége szintén szakértői segítséget tudunk ajánlani.

Töltse ki az alábbi mezőket!

Segítünk, türelemmel, hogy megtalálja, amire vágyik!

Miért is bízna bennünk?

0
év tapasztalat és stabil jó hírrel rendelkezünk
0 e+
m2 hőszigetelésben segítettünk már
0
hozzáértő kolléga dolgozik nálunk Önért
0 +
üzleti és etikai díjjal is jutalmaztak már minket

Néhány médium a több közül, ahonnan ismerősek lehetünk Önnek:

Még egy ok, amiért megéri hőszigetelni...

A pénzcentrum.hu statisztikái alapján azok a házak, amelyek hőszigeteltek, közel 3x annyit érnek, mint azok, amelyek nem rendelkeznek hőszigeteléssel. A hőszigetelés tehát nem csak a rezsin, de a ház későbbi eladásán is bőven megtérülhet.

Bónusz!

  • Nemcsak szigetelőanyagot, de kivitelező szakembereket is ajánlunk!
  • Elmondjuk, hogy mik a bevett szigetelő átverések, amivel a kelleténél többet fizettetnek Önnel hitvány, használhatatlan anyagokra!
  • Elmondjuk azt is, hogyan kerülje el, hogy a kivitelezők kinevessék Önt a silány alapanyagválasztás miatt (van ilyenre is példa!)
  • Több, mint 10 000 négyzetméteres raktárunkban bármit megtalál, ami a lakásfelújításhoz, vagy építéshez kell

Bónusz!

  • Nemcsak szigetelőanyagot, de kivitelező szakembereket is ajánlunk!
  • Elmondjuk, hogy mik a bevett szigetelő átverések, amivel a kelleténél többet fizettetnek Önnel hitvány, használhatatlan anyagokra!
  • Elmondjuk azt is, hogyan kerülje el, hogy a kivitelezők kinevessék Önt a silány alapanyagválasztás miatt (van ilyenre is példa!)
  • Több, mint 10 000 négyzetméteres raktárunkban bármit megtalál, ami a lakásfelújításhoz, vagy építéshez kell

Ui.: Érdemes most azonnal élnie ezzel a lehetőséggel, mert…

…ameddig késlekedik, minden percben fölösleges forintokat költ fűtésre, a szigetelőanyagok ára pedig hamarosan ismét megemelkedik! A kivitelezőkből pedig folyamatosan egyre nagyobb hiány van Magyarországon. Töltse ki a fenti űrlapot most, mert tudunk segíteni!