Energiatakarékossági kisokos

Az Energiatakarékossági kisokos letöltéséhez kattintson ide!

Takarékos felújítás, gazdaságos üzemeltetés: az újHÁZ Centrum ebben is partner!

A kedvező ár-érték arányos kivitelezés ma már korántsem minden. Előrelátó tervezéssel házunk alacsonyabb fenntartási és üzemeltetési költségek révén is sokat spórolhat nekünk! Az idei Kisokosunkat gondolatébresztőnek szánjuk a hatékony energiagazdálkodás megvalósításához, hogy a későbbiekben élvezni tudjuk átgondolt felújításunk pozitív hozadékát. Olyan megoldásokra szándékozunk rámutatni, amelyek már rövid távon komfortérzetünk javulásához vezetnek, hosszú távon pedig pénzben is kifejezhető előnyöket jelentenek.

Országosan elérhető és egyre bővülő hálózatunk immár hazánk közel 80 pontján áll a vásárlók rendelkezésére. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kollégáink minden telephelyünkön segítőkészen, nagy szakértelemmel – széles termékpalettával és átfogó kínálattal – fogadják az építkezést és felújítást fontolgatókat. Üzleteinkben nem csak építőanyagokkal, hanem az azokhoz kapcsolódó szaktanácsadással, kalkulációkkal, látványtervezési és egyéb kényelmi szolgáltatásokkal is várjuk kedves vásárlóinkat.

Ügyfeleinket partnernek tekintjük, és minden erőnkkel igyekszünk elősegíteni projektjeik sikerét. Ennek a gondoskodásnak része az évente kiadott „újHÁZ Centrum Kisokos” is, mellyel egyszerre szeretnénk tudást megosztani és hozzájárulni a sikeresebb, anyagilag kifizetődőbb építkezés, felújítás megvalósításához.

Az újHÁZ Centrumnál folyamatosan arra törekszünk, hogy minden építkezést vagy felújítást tervező, aki betér hozzánk, megtalálja nálunk számítását, alapoktól a tetőig. Jó példa erre idei termékkörbővítésünk: immár több mint 40 újHÁZ Centrum kereskedés kínálatában találhatók meg a csempék, kerámia padlólapok, laminált padlóburkoló rendszerek, szegélylécek és alátétfóliák.
Építkezés, átalakítás, felújítás, esztétikai renoválás… az újHÁZ Centrum kereskedéseiben mindenki megtalálja a számára megfelelő termékeket és az elképzeléseinek megvalósításához szükséges szakértelmet és szaktanácsadást!

Érdemes meglátogatni honlapunkat is!
Weboldalunkon részletes információt talál valamennyi telephelyünkről, termékeinkről és szolgáltatásainkról, valamint aktuális akcióinkról és nyereményjátékainkról. Továbbá hasznos tanácsok, tippek, ötletek, költséghatékony módszereket leíró cikkek fogadják szakértőink tematikus blogjain.

www.ujhazcentrum.hu