Építőanyag webáruházunk megújulása alkalmából megajándékozzuk az első 100 online vásárlónkat!

máj 3, 2023 | Hírek

Szeretettel várjuk Önt, ha építkezik, felújít, vagy csak tervezi, és egyelőre tájékozódna az építőanyagok széles választéka iránt. Azonban ha úgy dönt, hogy most vásárol, ajándékot is kaphat a szükséges építőanyagai mellé!

A kedvezményes ajánlat az alábbi feltételekkel érvényes:

  • online vásárol a https://www.epitoanyag-online.hu/ webshopban
  • az ajándékokat vásárlási értékhatár nélkül biztosítjuk minden vásárlónknak
  • a számla (vásárolt anyagok) végösszege megérkezik bankszámlánkra
  • az ajándékok kiválasztása véletlenszerűen, automatikusan történik: 1 db számlához 1 db ajándék.
  • ajándékok típusa, vásárlásonként (számlánként): 1 db céges emblémánkkal ellátott póló, vagy 1 db ivópalack, vagy 1 db post-it tömb, vagy 1 db vászontáska, vagy 1 db toll, vagy 1 db baseball sapka, vagy 1 db konyhai kesztyű, vagy 1 db egéralátét
  • promóció időtartama: május 2-től kezdődően, az első 100 vásárló részére, a 100 db-os készlet erejéig.
  • A reklámtárgyakat, az alábbi két módon juttatjuk el a vásárló címére: megrendelése kiszállításakor a vásárolt anyagaival együtt,vagy utólag postai úton.

Az ajándék eljuttatásának a feltétele, hogy a játékos a szükséges adatait megadja vásárláskor, (név, e-mail cím, cím, telefonszám) és  hozzájárul adatai kezeléséhez, valamint elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat, melyet itt talál: https://szpluszcstudio.hu/adatvedelmi-tajekoztato/

A https://www.epitoanyag-online.hu/ áruházunkban a közelmúltban történt webfejlesztésnek köszönhetően élményteli vásárlást, és rugalmas, kényelmes tájékozódást, ajánlatkérési folyamatot is kínálunk egyúttal az oldalunk látogatóinak.

Az alaptól a tetőig, ha bármilyen építőanyagra szüksége van, webshopunk szakértő értékesítő kollégái mindenben rendelkezésére állnak.

https://www.epitoanyag-online.hu/ [email protected], +3674511836 +36305587522 +36307217454 +36306560581

A promócióval kapcsolatban kapcsolatfelvétel: [email protected], +36304302030