Szekszárd, Remete utca családi ház eladó

SZEKSZÁRD REMETE CSALÁDI HÁZ

 

Új építésű családi házak Szekszárdon a „Fősővárosi” lakóparkban! Három darab különálló, kertvárosi családi házat kínálunk eladásra közös és magánhasználatú területekkel. A mellékelt helyszínrajzon látható, hogy a családi házak közös telken, de különálló házakként kerülnek kialakításra. Akár baráti körnek, vagy nagy családnak is megoldja az együtt, de külön lakást.

A házak csendes, nyugodt övezetben épülnek fel Szekszárd nyugati városrészében, a Remete utca 54-55-58. szám feletti örök panorámás telken. A családi házaktól egy perc sétára (70 m-re) található buszmegállóknak köszönhetően a belváros megközelítése egyszerű és gyors.

A telken a tereprendezés és a közművesítés megtörtént, a lakóépületek kivitelezése 2017 novemberében veszi kezdetét, a házak várható átadási ideje 2018 nyara.

Az épületek a legújabb hőtechnikai szabvány követelményeknek is megfelelő fokozott hőszigeteléssel készülnek, annak érdekében, hogy energiatakarékos, környezetbarát és gazdaságos üzemeltetést biztosítson.

A falazat Porotherm 30-as klíma téglából épül, melyre 15 cm-es homlokzati szigetelés kerül. Az aljzat 12 cm, a födém pedig 25 cm vastag hőszigeteléssel készül. A nyílászárók 3 rétegű üvegezésűek. Az amerikai konyhás, tágas, világos nappaliban klíma előkészítés kerül kialakításra. A fűtést és a meleg víz ellátását gázkazán biztosítja. Ezen túlmenően ajándék kandallót adunk minden házhoz, hogy a hűvös, téli napokon a kandalló lobogó tüzénél élvezhessék a lakók a családi otthon melegét.

Az építés során korszerű, igényes anyagok kerülnek beépítésre, melyet a vevő igényeivel összhangban, a stílusának megfelelően alakítunk ki. A telken az autóforgalom közös úton, a személyforgalom pedig kiépített járdán biztosított. Mindegyik házhoz egy gépkocsi beálló és egy vendégparkoló tartozik, melyek térkő burkolatot kapnak az útburkolathoz hasonlóan. Mindegyik házhoz tartozik 21 m2-es terasz, melyek szintén térkővel burkoltak. A saját gépkocsi beálló és a nagy panorámás terasz pergolával ellátott, befedhető. Mindegyik épülethez 600 m2 saját használatú zöld terület tartozik. A telken a parkolók és a közlekedési utak világítása megoldott.

Az észak-déli tájolású tetők déli nagy felületére a lakás teljes energia ellátását megoldó napelem rendszer telepíthető optimális tájolással, gazdaságosan rövid megtérülési idővel.

Ha szeretne a „készbe beülni”, és mentesülni a telek keresés, tervezés, és kivitelezés hercehurcájától, ha szeretne magas színvonalú kivitelezést kapni több évtizedes múlttal rendelkező, ingatlanfejlesztésért nívódíjat kapott vállalkozástól, akkor keressen fel bennünket, hogy bővebb tájékoztatást tudjuk nyújtani Önnek!