Felújítás ÚJHÁZ módra!

Költséghatékony megoldások egy dekoratívabb és gazdaságosabb otthonért

Életünk csak akkor lehet teljes, ha jól érezzük magunkat környezetünkben. Mindennapjaink legnagyobb részét otthonunkban töltjük, így természetes, hogy gondot fordítunk annak állapotára és hangulatára. Házunk vagy lakásunk a rendszeres tisztasági festésen kívül persze egyéb törődést is kíván. Az évek során családot alapítunk, változnak életkörülményeink, változik a divat és az ízlésünk is. Mindezek természetes velejárója, hogy otthonunkat átalakítjuk, felújítjuk és időről időre kicsinosítjuk. És akkor még nem beszéltünk a szükségszerű munkákról. Sajnos néha előfordul, hogy gond van a vezetékekkel, beázik a tető vagy itt-ott leválik a vakolat. Egyszóval minden lakástulajdonos életében elkerülhetetlen időnként a felújítás. Ezt a kiadványt azért készítettük, hogy hasznos segítséget nyújtson a felmerülő munkák tervezésében, végrehajtásában. Legyen az eredmény esztétikus, gazdaságos és takarékos!

A felújítási munkákra összpontosító kiadványsorozatunk immár harmadik részéhez érkezett. A korábbi számokban az építkezés és felújítás témakörét jártuk körbe, átfogó és takarékos ötletekkel segítve az olvasók otthoni munkáját. Az immár hagyományosnak mondható Kisokos sorozat legújabb számában a már bevált és kedvelt formát folytatjuk. Ismét egyedi cikkekkel, okos tippekkel szolgálunk az építkezők és felújítók részére, bízva abban, hogy olvasóink sikeresen hasznosítják majd az összegyűjtött praktikákat. Figyeltünk arra, hogy ötleteink otthon, saját kezűleg is kivitelezhetők legyenek, de egyes esetekben talán érdemes szakembereket bevonni a munkába.

Bízunk benne, hogy a kiadvány könnyebbé teszi a munkát az Ön számára, és az okos, költséghatékony ötletek révén esztétikusabb, gazdaságosabb otthont teremthet.
Sikeres felújítást kívánunk!