Cégünkről

Sz + C Stúdió Kft.

Az Sz+C Stúdió Kft. 1997. novemberében alakult családi vállalkozás, építőanyag kereskedési, építőipari kivitelezési és fővállalkozási tevékenységekkel.

Cégünket a folyamatos fejlődés jellemzi. A sikeres GVOP, Széchenyi terv, HEFOP és DDOP pályázatokon nyert források segítségével felépítettük Szekszárd egyik legkorszerűbb és reményeink szerint a vevői és partneri igényeket magas színvonalon kielégítő, esztétikus új telephelyünket a Szekszárd, Tartsay v. u. 30. sz. alatt, amelynek további fejlesztése ma is tart.

Jelenlegi fő tevékenységeink:

  • Energetikai felújítás (homlokzati hőszigetelés, lapostető hő- és vízszigetelés, fűtéskorszerűsítés, nyílászárócsere, szellőző rendszer tisztítás – korszerűsítés)
  • Könnyűszerkezetes csarnokok kivitelezése, igény esetén tervezése,
    • Egyéb: ipari, mezőgazdasági és műemlék létesítmények felújításának generál kivitelezése
    • Ingatlanfejlesztés fővállalkozásban, pályázati elszámolással.
    • építőanyag kereskedelem (magas és mélyépítési anyagok teljes körű választéka),

Vállalkozásunk rendelkezik ISO 9001:2001 minőségirányítási; ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási és MSZ 28001:2008 építőipari tevékenység területen bevezetett és működtetett munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszerrel.

Cégünk a társadalmi és munkahelyi felelősségvállalásra nagy hangsúlyt fektetően környezettudatosan működik, amely társadalmi elismerést az évek alatt elnyert díjak és címek is bizonyítják.

A homlokzati hőszigetelés szakágban az “ÉMI minősített vállalkozása” címet 2006 évben, majd a 2011 évben az ÉMI minősített szakkivitelező címet szereztük meg M-C (magasépítés iparosított technológiával) és G-A (épületgépészet iparosított technológiával) kategóriában.

 

A ZBR pályázatos munkák kivitelezése csak fenti ÉMI szakkivitelezési minősítések megléte mellett végezhető.

Cégünk csak rendszerminősített, „Kiváló építési termék” megjelöléssel forgalomba hozott anyagok felhasználásával végzi kivitelezéseit.

Vállalkozásunk megalakulása óta folyamatosan és jelentősen fejlődik és stabilan működik, az árbevétel, a létszám, az eredményesség, a szakmai tudás és a szolgáltatási színvonal tekintetében egyaránt. A jegyzett tőke 52 millió forint.

Komplett eszközpark segíti saját kivitelezői gárdánk gyors, rugalmas,és hatékony munkavégzését.

 

Vállalkozásunk

2010. évben

-57.145 m2 homlokzati hőszigetelést,

-11.596 m2 tető hő- és vízszigetelését,

-10.386 m2 nyílászáró cserét,

– 270 db lakás fűtés és szellőzés korszerűsítést,

2011. évben

-34.368 m2 homlokzati hőszigetelést,

-5369 m2 tető hő- és vízszigetelését,

-7352 m2 nyílászáró cserét

– 212 db lakás fűtés és szellőzés korszerűsítést,

végzett el összesen 2.958 db lakást érintően Szekszárd, Paks, Dunaújváros, Dombóvár, Kecskemét, Bonyhád, Budapest, Győr, városokban, illetve a Pálhalmai Büntetés Végrehajtó Intézet speciális kivitelezési feltételeit is teljesítve. Valamennyi munkáját határidőre, I. osztályú minőségben készítette el.

Reméljük bemutatkozó anyagunk felkeltette az Önök érdeklődését, és bizalmukat megelőlegezve a jövőben energetikai felújításra kerülő társasházaik utólagos homlokzati szigetelési, nyílászáró csere, tetőszigetelés vagy fűtés, szellőzés korszerűsítési munkáira meghívják cégünket, egy hosszú távú jó kapcsolat kialakításának reményében.

Ha azt szeretné, hogy Társasházuk felújítási munkái problémamentesen, szakszerűen kerüljenek kivitelezésre, akkor keressen minket bizalommal!

Mint az energetikai felújítási munkák szakértőjére nem csak a műszaki és kivitelezési problémák teljes körű professzionális megoldására, de finanszírozási gondjai megoldásában is tanácsadó partnerei vagyunk.

A leendő sikeres együttműködés reményében, ahogy azt szlogenünk is mondja „Velünk gyerekjáték” az építkezés.